Jornada sobre Malalties Minoritàries Institut Guttmann & Hospital Germans Trias i Pujol

El suport dels Amics de l’Institut Guttmann és un fort estímul per a la constant innovació a la Institució. Fruit d’aquesta inquietud fem intensa recerca per arribar a donar la millor resposta a totes les malalties d’origen neurològic, entre les que es troben les malalties minoritàries. Darrerament hem estat investigant per donar la millor atenció especialitzada a les persones afectades i les seves famílies i per ser un centre d’expertesa també en aquest àmbit.

Com a resultat, l’Institut Guttmann, Institut Universitari adscrit a la UAB, i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, hem creat una Unitat Funcional de Malalties Neuromusculars que té com a objectiu consolidar-se com a Unitat d’Expertesa Clínica per tal d’oferir una atenció integral als pacients amb aquestes afectacions, de manera que sigui el sistema sanitari el que s’adapti a les seves necessitats i no a l’inrevés. Es tracta doncs, d’un abordatge centrat en el pacient, on les organitzacions sanitàries organitzen els recursos per donar resposta als diferents problemes mitjançant un abordatge multidisciplinari.

Ara, amb motiu del dia internacional de les malalties minoritàries, ambdues entitats organitzem una jornada per donar a conèixer part del que s’està fent tant pel que fa a l’atenció d’aquests pacients com en la recerca d’algunes malalties minoritàries: Què fem per a aquests pacients en l’àmbit de la recerca, l’assistència multidisciplinària i el tractament?

Per conèixer de més a prop el fruit en l’àmbit de la recerca aconseguit amb la confiança dels Amics de l’Institut Guttmann, us convidem a inscriure-us a la jornada en el correu rrpp@guttmann.com

malalties minoritàries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.