Formación daño cerebral y salud mental

Institut Guttmann i el CatSalut organitzen una sessió formativa en neuropsiquiatria

L’Institut Guttmann amplia la seva cartera de serveis amb un Programa d’Atenció Comunitària per a pacients amb dany cerebral adquirit amb problemes de salut mental. Per aquesta raó, des de l’hospital es va organitzar una sessió formativa, juntament amb el CatSalut, adreçada a professionals de la Regió Sanitària on s’implementarà aquest programa.

La sessió va comptar amb la participació d’una quarantena de professionals de l’àmbit de la salut i va tractar qüestions com què és el dany cerebral, com es rehabilita, en que consisteix el programa de Neuropsiquiatria i perquè és important l’acompanyament de l’Equip d’Avaluació i Suport Especialitzat (EASE).

La sessió va tenir molt bona acceptació entre els professionals que l’han qualificat de satisfactòria i necessària donat que –fins ara- a la xarxa de salut mental es tracten pocs pacients amb problemes de salut mental derivats d’un Dany Cerebral Adquirit.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.