telerehabilitación,rehabilitación cognitiva,neurorrehabilitación

Guttmann, NeuroPersonalTrainer® dóna el salt a Rússia

La plataforma de telerehabilitació Guttmann, NeuroPersonalTrainer® de l’Institut Guttmann traspassa fronteres; s’està traduint al rus i properament el Russian Children’s Clinical Hospital de Moscou, la implementarà com a eina per als seus professionals per oferir  tractaments més intensius i personalitzats als pacients i obtenir informació analítica sobre la seva evolució.

Per aquest motiu, durant una setmana, dues psicòlogues especialitzades en neurorehabilitació infantil i el pediatra responsable del Servei de Rehabilitació d’aquest hospital rus, han rebut una formació a l’Institut Guttmann, amb la qual han conegut més a fons la plataforma, a més de conèixer les instal·lacions i l’activitat que aquí realitzem.

rehabilitació cognitiva, neurorehabilitació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.