rehabilitación cognitiva,neurorrehabilitación,realidad virtual

Realitat Virtual a la rehabilitació infantil cognitiva de l’Institut Guttmann.

A l’Institut Guttmann hem impulsat una innovadora iniciativa que utilitza la realitat virtual per millorar l’atenció de nens i nenes amb afectacions cognitives, en el marc de les activitats de recerca i innovació que desenvolupem amb el suport dels Amics de l’Institut Guttmann.

També comptem amb la col·laboració de la prestigiosa Universitat de Tianjin (Xina), especialitzada en ciències de la informàtica i que té els estudiants més excel·lents en aquesta disciplina acadèmica. Un dels seus alumnes de màster ha dissenyat un aula virtual amb estimuladors distractors i durant les dues primeres setmanes d’abril ha estat a l’Institut Guttmann per ajudar-nos a estudiar la seva viabilitat i la usabilitat.

L’estudi ha conclòs amb un molt bon resultat rehabilitador per part dels professionals mèdics i els nens que hi han participat han trobat la teràpia amb realitat virtual molt motivadora, divertida i voldrien que aquesta tecnologia s’utilitzés més en les activitats de la seva rehabilitació.

Amb aquest projecte, l’Institut Guttmann reitera el seu esperit innovador. En la següent fase, serà un dels primers centres, a nivell mundial, en aplicar programes de realitat virtual als tractaments de rehabilitació neuropsicològica per a persones amb afectacions cognitives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.