deporte inclusivo

XXIII Jornades d’educació física inclusiva “Mou-te i… Veuràs!”

Els dies 18 i 19 d’abril van tenir lloc a l’Institut Guttmann les jornades “Mou-te… i veuràs!” Guttmann sota el fil conductor de “Jocs i danses d’Àfrica”. Aquestes s’organitzen ja des de fa 15 anys i continuen sent un referent de la formació per a l’escola inclusiva.

Més de 300 alumnes d’educació infantil, primària i secundària d’escoles de Vilassar de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Sant Cugat del Vallès, han realitzat enguany activitats de psicomotricitat, d’expressió corporal, jocs de desafiaments i de persecució, danses, etc., totes elles dirigides per experts en treball cooperatiu i per alumnes i futurs mestres de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Al llarg d’aquestes 15 edicions, més de 3.500 escolars han participat en les jornades d’educació física inclusiva, descobrint tots els beneficis de que tots els infants puguin participar a les activitats d’educació física i de lleure de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.