deporte inclusivo,ocio inclusivo,escuela y discapacidad

Dofins de Colors rep el “Guardó de l’Esport” en l’Educació i Esport de Lleure

La iniciativa Dofins de Colors, dirigida a professionals de l’educació i monitors de centres esportius i de lleure per afavorir la inclusió i la socialització dels nens i nenes amb discapacitat a través de la pedagogia col·laborativa en l’àmbit de l’educació física i l’esport, ha rebut el premi “Guardons de l’Esport” en la categoria Educació i Esport de Lleure. Aquests premis són atorgats ja per segon any per la Fundació Catalana per a l’Esport amb l’objectiu de premiar persones, entitats i projectes d’esport que treballen per transformar positivament la realitat social.

Dofins de Colors ha estat reconegut com “millor projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l’activitat física, cerca la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil”.

Volem destacar que aquest premi és també un reconeixement a les persones i empreses Amigues de l’Institut Guttmann, que amb el seu suport ens impulsen a reballar per a una societat més inclusiva i són part molt valuosa de la Institució.

esport inclusiu

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.