dicapacidad,empoderamiento,formación,igualdad de oportunidades,inclusión social,ocupación

L’Institut Guttmann signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Prevent

El 7 de maig d’enguany, l’Institut Guttmann i la Fundación Privada Prevent, entitat sense ànim de lucre d’àmbit nacional, treballaran conjuntament per tal de potenciar i fomentar àmbits de col·laboració per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i, especialment, en aquells temes que afavoreixin la igualtat d’oportunitats, l’empoderament, la formació, el foment de l’autoocupació i la pràctica de l’esport inclusiu.

Els encarregats de formalitzar la signatura del conveni de col·laboració van ser el Dr. Josep M. Ramírez, per part de l’Institut Guttmann, i la Sra. Montserrat Moré, directora general de la Fundación Prevent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.