Presentació de Guttmann Barcelona als membres del Patronat i del Consell Social

Els membres del Patronat i del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, han realitzat la primera visita a l’edifici Guttmann Barcelona. La nova instal·lació, ubicada a l’emplaçament de l’antic hospital al barri de La Sagrera, acull dues iniciatives ben diferenciades; d’una banda, Guttmann Barcelona Life, els apartaments que s’han dissenyat especialment per a la promoció de la vida independent; d’altra,  el Guttmann, NeuroPersonalClinic (GNPC), un espai dedicat als tractaments de neurorehabilitació especialitzats i personalitzats, i que s’emmarca dins la futura neuroclínica, el Brain Health Institute.

Amb aquest emblemàtic projecte, l’Institut Guttmann seguirà complint amb el compromís que té amb els Amics de l’Institut Guttmann de continuar millorant i innovant en el desenvolupament de la seva tasca assistencial (amb la Neuroclínica i el GNPC); però molt especialment, en el de la promoció i la millora de l’autonomia de les persones amb discapacitat, amb el que donarà un pas més enllà, amb els apartaments per a la promoció de la vida independent, Guttmann Barcelona Life.

El recorregut per les instal·lacions ha servit a tots els presents per fer-se una idea més que aproximada del nou entorn en què l’Institut Guttmann estendrà el desenvolupament la seva tasca. Així mateix, a la reunió explicativa que ha tingut lloc abans de concloure, s’ha posat de manifest la complicitat de totes les parts implicades en el projecte.

Les obres de les instal·lacions ja es troben pròximes a la seva finalització i es presentaran públicament quan es posi en marxa el projecte, que segons les previsions, serà el proper mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.