actividad social y discapacidad,deporte adaptado,ocio y discapacidad

Sports&Life a l’Acuàrium de Barcelona

El dissabte 19 de maig, el programa Sports&Life Guttmann Club va donar l’oportunitat a 7 persones de fer una immersió amb els taurons de l’Aquàrium de Barcelona. Va ser una extraordinària experiència, sobre tot pels que eren pacients o expacients de l’hospital, que van poder sortir de la gàbia i bussejar lliurement per la piscina central rodejats de les dues espècies de taurons que hi habiten: el tauró toro i el Jaquetón de Milberto.

Amb la resta del grup, 30 persones en total, van compartir el dia en visitar les instal·lacions i conèixer de prop la gran quantitat d’espècies que habiten l’Oceanari, l’Aquari Tropical, l’Aquari Mediterrani i els diferents Aquaris temàtics.

Gràcies, Amics, per ajudar-nos a fer que les activitats d’esport i lleure estiguin també a l’abast de les persones amb discapacitat!

Inscripcions a properes activitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.