congreso neurorrehabilitación Rusia,hospital de referencia en neurorehabilitación,modelo sanitario colaboración público-privado,neurorrehabilitación cognitiva

L’Institut Guttmann obre el Congrés de Neurorehabilitació més important de la Federació Russa a Moscou.

El Dr. Josep M. Ramírez, director de l’Institut Guttmann, ha viatjat a la ciutat de Moscou per participar al congrés més important en Neurorehabilitació de la Federació Russa on ha impartit la conferència central del congrés i posteriorment, una segona adreçada a 70 dirigents de la Sanitat russa sobre el model de col·laboració públic-privat de la sanitat catalana. Al congrés han assistit més de 800 professionals relacionats amb la neurorehabilitació.

També s’ha participat a la roda de premsa de presentació del Guttmann, NeuroPersonalTrainer® al RDKB (Hospital Clínic Infantil de Rússia) i a la inauguració del Departament de Neurorehabilitació Cognitiva del mateix hospital juntament amb el Director, Dr. Kirill Konstantinov, la cap de Rehabilitació de la Federació Russa, Dra. Galina Ivanova que ja ha visitat el nostre hospital en alguna ocasió i la presidenta de la Fundació Deti.Msk.Ru – Lina Saltykova, considerada com la “mare de la beneficència russa”.

Finalment, s’han mantingut reunions amb directius de les fundacions benèfiques, Rusfond i Shakhnovskiy, amb què ja treballem i que ens deriven pacients. Sense dubte, un viatge d’allò més profitós amb què materialitzem el compromís que tenim amb els Amics de l’Institut Guttmann de perseverar en els nostres objectius de consolidar la nostra estratègia d’internacionalització, als països de l’est en aquesta ocasió, i de posicionar-nos com a hospital de referència en Neurorehabilitació.

En aquest enllaç pots veure com el primer canal de notícies de la televisió russa s’ha fet ressò d’aquesta visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.