deporte adaptado, deporte inclusivo, neurorrehabilitación

‘Què t’hi jugues!’ de la Cadena SER, des de l’Institut Guttmann

L’equip del “Què t’hi jugues!”, de la Cadena SER, dirigit i presentat per Sique Rodríguez, va enregistrar un programa íntegre a l’Institut Guttmann, on el tema principal va ser l’esport i la superació.

El Centre de Documentació de l’hospital es va convertir en un estudi de ràdio on els professionals de l’Institut Guttmann convidats al programa, que van ser el metge rehabilitador Dr. Jesús Benito i el mestre d’educació física Carles Yepes, van parlar sobre el procés de neurorehabilitació que segueixen les persones que atenem al centre, i molt especialment, sobre com treballem l’educació física com a eina de rehabilitació i inclusió juntament amb la promoció de l’esport adaptat.

També hi van participar pacients i expacients de l’Institut Guttmann, tots ells vinculats al món de l’esport i amb històries de superació: Darío Salcedo, Ferran Esteban, Elena Jacinto, Juan Carlos Fernández i Mónica Gil van ser els tertulians que van compartir les seves emotives experiències.

Els seus testimonis són un verdader exemple de que la tasca que duem a terme amb el suport de tots els Amics, Amigues i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann ajuda a començar una nova vida, plena i satisfactòria, a persones reals després d’haver adquirit una discapacitat d’origen neurològic.

L’equip de la Cadena SER va assegurar que havia estat un dels programes més emotius de la temporada. Us recomanem molt escoltar-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.