esport adaptat, Doma adaptada

“Doma Clàssica Adaptada” amb Sports&Life Guttmann Club

El 20 de juliol del 2018 un grup de participants de Sports&Life Guttmann Club van gaudir d’una activitat d’iniciació a la “Doma Clàssica Adaptada” acompanyats dels seus familiars.

L’activitat es va dur a terme al club hípic Raul Pínteño de Girona, amb la col·laboració de la Real Federació espanyola d’hípica. A més, les sessions individuals amb cadascun dels usuaris van estar dirigides per la prestigiosa FEI consultant, Patricia Nadaux.

La Doma Clàssica Adaptada (DCA) o Doma Paraecuestre és una disciplina Paralímpica des de l’any 1996 que té per finalitat armonitzar moviments del cavall i el genet, els quals segueixen un programa pre-establert i conegut amb el nom de “reprise”.

A més dels beneficis físics que aporta la pràctica d’aquest esport, els Amics de l’Institut Guttmann van ajudar les persones que el van practicar en aquesta ocasió a recuperar habilitats personals com la confiança i la seguretat en si mateixes per afrontar el repte de viure plenament i satisfactòria amb una discapacitat.

Properes activitats de Sports&Life Guttmann Club aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.