Joint comision international,certificació qualitat assistencial

L’Institut Guttmann supera amb èxit la 4a re-acreditació de la Joint Commission International

Per quarta vegada consecutiva, l’Institut Guttmann ha aconseguit revalidar una de les auditories més exigents i exhaustives relacionades amb la gestió de la qualitat de les organitzacions sanitàries, la Joint Commission International.

Ja fa 13 anys que l’Institut Guttmann es va acreditar per primera vegada i des d’aleshores, l’organització no ha deixat de creure en la importància de la millora continuada, sense perdre mai de vista la importància de la gestió dels petits detalls, el tracte humà i l’atenció centrada en la persona.

Després de cinc intensos dies revisant i recorrent instal·lacions, expedients, històries, i un llarg etcètera, juntament amb els auditors, la reacreditació ha conclòs de manera molt favorable. Dels 1.200 elements de la JCI a mesurar, només 12 tenen algun incompliment parcial i tan sols 1 no s’acompleix.

El Comitè Acreditador de Chicago ha fet arribar ja l’informe definitiu que acredita que l’Institut Guttmann ha obtingut aquesta recertificació, que hagués estat impossible d’aconseguir sense la implicació de tots els professionals de l’organització i el valuós suport de totes les persones i empreses que formen part de la iniciativa Amics de l’Institut Guttmann, que amb el seu valuós suport ajuden a fer de l’Institut Guttmann un centre referent i d’alta qualitat mereixedor de presitigioses acreditacions com aquesta.

La Joint Commission és a dia d’avui l’organització amb més experiència en acreditació sanitària de tot el món. Porta més de 50 anys dedicada a la millora de la qualitat i la seguretat de les organitzacions sanitàries i sociosanitàries. En l’actualitat acredita prop de 20.000 organitzacions a nivell mundial. La informació i l’experiència obtingudes en avaluar aquestes organitzacions s’utilitza per actualitzar els estàndards periòdicament, adequant-los així als canvis dels serveis sanitaris.Joint comision international,certificació qualitat assistencialEl Comitè Acreditador de Chicago ha fet arribar ja l'informe definitiu que acredita que l’Institut Guttmann ha obtingut aquesta recertificació, que hagués estat impossible d'aconseguir sense la implicació de tots els professionals de l’organització i el valuós suport de totes les persones i empreses que formen part de la iniciativa Amics de l'Institut Guttmann, que amb el seu valuós suport ajuden a fer de l'Iinstitut Guttmann un centre referent i d'alta qualitat mereixedor de presitigioses acreditacions com aquesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.