rehabilitació cognitiva i esport,recerca salut cerebral, rrecerca rehabilitació cognitiva

L’Institut Guttmann i el Club Natació Atlètic Barceloneta sumen esforços per la rehabilitació funcional i cognitiva

​L’Institut Guttmann i el Club Natació Atlètic Barceloneta (CNAB) han signat un conveni per col·laborar mútuament en la realització d’activitats esportives aquàtiques per als pacients de rehabilitació funcional de l’hospital i, també, coperar en l’organització conjunta d’activitats inclusives extra-hospitalàries amb pacients, familiars i amics en el marc de la iniciativa Sports&Life Guttmann Club i el Camp Spinal H2O.

Amb aquest conveni, els Amics de l’Institut Guttmann, a més de donar suport per millorar les activitats assistencials i socials de l’hospital, ajuden a impulsar un nou projecte de recerca que aportarà significatius coneixements per a la neurorehabilitació cognitiva y per al manteniment de la salut cerebral.

L’acord, a més, recull fer un estudi obert amb l’objectiu d’investigar sobre els beneficis de l’entrenament cognitiu immediatament després de realitzar activitat física controlada en persones sanes, el qual es realitzarà amb la implementació a les instal·lacions del CNAB, i per als socis majors de 55 anys, d’un programa de Fitness Cerebral mitjançant la plataforma Guttmann, NeuroPersonalTrainer (GNPT).

La signatura ha tingut lloc a l’Institut Guttmann, on un cop firmat el conveni, s’ha procedit a fer una visita per les instal·lacions més singulars de l’hospital.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.