infermeria i neurorehabilitacio, PANEL EVEN, incontinència, hollister

REUNIÓ ANUAL DE PANEL EVEN 2018 A L’INSTITUT GUTTMANN

L’Empresa Amiga de l’Institut Guttmann, Hollister Ibèrica, SA, el 28 de setembre de 2018 va celebrar la seva trobada anual PANEL EVEN a les instal·lacions del nostre hospital a Badalona.

El Panell EVEN és un Panell d’Experts en Bufeta neurògena integrat per professionals de la medicina i la infermeria procedents de les 12 Unitats de Lesió Medul·lar de tota Espanya i promogut per Hollister des del 2016 sobre els pilars de desenvolupament professional, recerca i innovació. Des de llavors, la seva missió consisteix a desenvolupar de forma contínua projectes que responguin a les seves necessitats i a les dels pacients.

En el marc de la reunió anual d’aquest panell, els professionals van visitar l’Institut Guttmann com a oportunitat per compartir coneixements i tècniques, així com conèixer de primera mà les avançades instal·lacions amb què compta el nostre centre.

Per l’Institut Guttmann va ser un plaer acollir els professionals convocats per Hollister i al mateix temps contribuir a la promoció del coneixement per millorar la qualitat de vida de les persones amb lesió medul·lar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.