salut cerebral, nutrició i salut cerebral

​​Institut Guttmann i Sodexo signen un conveni de col·laboració en el marc del projecte BBHI

Sodexo Iberia, Empresa Amiga de l’Institut Guttmann des de l’any 1997, enguany, a més, ha volgut signar un conveni de col·laboració amb la nostra Institució en el marc del projecte Barcelona Brain Health Initiative (BBHI).

L’estudi de salut cerebral BBHI està liderat per l’Institut Guttmann i vol descobrir què podem fer per mantenir sa el cervell al llarg de la nostra vida i demostrar quines intervencions sobre l’estil de vida tenen influència en la promoció de la salut individual. Ara se sap que un dels hàbits de vida que contribueixen a una millor salut cerebral és la nutrició

Amb la rubricació de l’acord, ahir 30 d’octubre del 2018, per part de la presidenta de Sodexo Iberia, la Sra. Carina Cabezas i del director de l’Institut Guttmann, el Dr. Josep M. Ramírez, professionals del departament de Food Intelligence de Sodexo elaboraran consells i recomanacions pràctiques de nutrició per als més de 4.500 voluntaris que participen en l’estudi BBHI.

Sodexo és una companyia a nivell mundial de Serveis de Qualitat de Vida que com a proveïdora de serveis de restauració ha pres el compromís d’oferir i fomentar opcions d’alimentació saludable i equilibrada a tots els seus seus clients.

Li volem expresar la nostra gratitut per la seva col·laboració i el nostre reconeixement per mostrar, així, tenir un alt nivell de responsabilitat social.

salut cerebral, nutrició i salut cerebral

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.