neurorehabilitació, vida independent, habitatge adaptat, neuroclínica

Guttmann Barcelona al Festival 48h Open House Barcelona

Ahir diumenge 28 d’octubre de 2018 el Guttmann Barcelona va obrir per un dia les seves portes a la comunitat. Més de 600 persones van voler gaudir de l’experiència arquitectònica que vam oferir dins el programa del Festival 48 h Open House BCN.

A traves de visites guiades de la mà de Vitaller Arquitectura i de voluntaris del festival, els visitants van fer un recorregut pel complex clínic-residencial complementat amb les explicacions dels arquitectes, en què van destacar el valor del criteri inclusiu del projecte, ja que respon als requeriments de disseny universal i sostenibilitat, i el van descriure com a construcció híbrida, funcional i amplia, que te molta presència de llum natural tant a través de grans vidrieres com de claraboies.

La modernitat i l’amplitud dels interiors on es desenvoluparà l’activitat de la neuroclínica Brain Health Institute i el Guttmann NeuroPersonalClinic van sorprendre tothom. A més, moltes persones es van interessar per la iniciativa social Guttmann Barcelona Life; equipament format per un conjunt d’apartaments al mateix edifici, totalment adaptats i domotitzats, que compten amb un ampli ventall de serveis per a la promoció de la vida independent de persones amb diversitat funcional. A la nova web https://barcelonalife.guttmann.com/ que s’ha publicat recentment hi ha molta més informació.

La impressió general dels visitants va ser molt positiva. El gran mural de l’artista Perico Pastor que representa diferents espais de l’entorn veïnal va crear força expectació i la gent del barri es van mostrar molt contenta i il·lusionada que Guttmann torni a estar present a La Sagrera.

Us recordem que el cap de setmana 24 i 25 de novembre a Guttmann Barcelona es farà una jornada de portes obertes. Hi està tothom convidat​, especialment les persones i empreses Amigues de l’Institut Guttmann!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.