neurorehabilitació, vida independent, habitatges adaptats, tractaments neuropsicològics

L’Institut Guttmann properament de nou a La Sagrera.

El dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre obrim les portes del nou Guttmann Barcelona, allà on va néixer ara fa 53 anys, convertit en un modern complex dedicat a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’origen neurològic amb una proposta d’apartament per a la promoció de la vida independent, el Guttmann Barcelona Life, la neuroclínica Brain Health Institute i el Guttmann NeuroPersonalClinic.

Serà un cap de setmana amb activitats en un ambient lúdic i de coneixement on hi haurà tallers i conferències sobre salut cerebral, discapacitat, tecnologies aplicades a la rehabilitació, esport inclusiu i promoció de la vida independent, entre d’altres.

Volem que tots els Amics, Amigues i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann en sigueu testimonis de l’inici d’aquest projecte tan innovador i necessari per a la nostra societat.

Us hi esperem a tots!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.