Posposem la data de la Jornada de Portes Obertes de Guttmann Barcelona

Per motius aliens a la Institució la Jornada de Portes Obertes del nou Guttmann Barcelona s’ha posposat. Les noves dates de cel·lebració d’aquesta activitat seran  els dies 19 i 20 de gener de 2019.

Serà un cap de setmana en què es podran visitar les instal·lacions del modern complex dedicat a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’origen neurològic, que integra una proposta d’apartament per a la promoció de la vida independent, el Guttmann Barcelona Life, la neuroclínica Brain Health Institute i el Guttmann NeuroPersonalClinic.

Gaudirem d’un programa ple d’activitats en un ambient lúdic i de coneixement on hi haurà tallers i conferències sobre salut cerebral, discapacitat, tecnologies aplicades a la rehabilitació, esport inclusiu i promoció de la vida independent, entre d’altres. Més endavant us n’informarem amb més detall.

Comptem amb que en aquesta nova data ens acompanyeu tots els Amics, Amigues i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann, per ser testimonis de l’inici d’aquest projecte que heu ajudat a construir i és tan innovador i necessari per a la nostra societat.

Ara sí, reserveu-vos aquest cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.