Celebrem el Nadal a l’Institut Guttmann!

Un any més, els Amics i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann han ajudat a que la màgia del Nadal arribi als pacients que fan rehabilitació a l’hospital i, a donar-los força i il·lusió per emprendre les seves noves vides.

La tarda d’aquest dijous dia 20 de desembre, hem celebrat plegats l’arribada de les festes tant amb els pacients adults com amb els nens i nenes de rehabilitació infantil, acompanyats de les seves famílies. Ho hem fet d’una manera molt especial, amb un divertit circ d’acrobàcies i humor. Un espectacle a càrrec del Circ vermut, xocolatada, i molts regals per als més petits.

Enguany hem comptat amb l’ajuda especial de les noies de l’equip infantil de futbol del RCD Espanyol, que han compartit una bona estona amb els nens i nenes, i organitzacions com MGA, Ingecal i Eurekakids, que ens han mostrat la seva solidaritat i compromís.

Us desitgem molt bones festes i sobre tot un any nou ple d’alegria i bons moments!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.