neuroclinica, neurorehabilitació,vida independent,habitatges adaptats

Activitats Jornada de Portes Obertes 19 i 20 de gener del 2019 a Guttmann Barcelona

S’apropa la data de la Jornada de Portes Obertes de Guttmann Barcelona. Els dies 19 i 20 de gener del 2019, està citat al C/Garcilaso, 57 de Barcelona, tothom que vulgui gaudir de les activitats agendades per aquests dies i ser testimoni de la posada en marxa d’un projecte clínic i social molt innovador en l’àmbit de les neurociències.

Serà un cap de setmana amb un complert programa que es desenvoluparà en un ambient lúdic i de coneixement. Els assistents, a més de visitar les instal·lacions, podran participar d’interessants xerrades tècniques i tallers pràctics sobre salut cerebral i vida independent, entre d’altres.

A continuació podeu consultar el programa o descarregar-lo des d’aquí:

Estem molt il·lusionats de poder obrir les portes del nou Guttmann Barcelona, allà on va néixer ara fa 53 anys, convertit en un modern complex dedicat a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’origen neurològic amb una proposta d’apartament per a la promoció de la vida independent, el Guttmann Barcelona Life, la neuroclínica Brain Health Institute i el Guttmann NeuroPersonalClinic.

Desitgem compartir aquest esdeveniment amb tothom. Especialment, amb els Amics, Amigues i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann, que ens donen el seu suport solidari per créixer i ser cada cop més útils per a les persones amb discapacitat.

L’entrada és lliure i oberta a tothom!
Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.