SALOMON, NOVA EMPRESA AMIGA DE L’INSTITUT GUTTMANN

Donem la benvinguda a l’empresa SALOMON, que ha entrat a formar part de la iniciativa Amics de l’Institut Guttmann. Per quart any consecutiu s’ha dut a terme la campanya “I Am Running” amb l’objectiu de recaptar fons amb fins solidaris i, aquest any 2018, els ha volgut destinar a ajudar l’Institut Guttmann per millorar totes les activitats que realitzem a favor de les persones amb discapacitat d’origen neurològic i impulsar els projectes més emblemàtics de la institució.

Aquesta acció solidària de Salomon busca la complicitat dels amants del running mitjançant les inscripcions a les seves carreres i la venda de samarretes, ampolles i paraigües amb la llegenda ‘I Am Running’. La venda s’ha dut a terme al llarg de l’any 2018 a l’estand que Salomon ha tingut en cadascuna de les carreres que ha organitzat: la de Zegama Aizkorri, la Salomon Run Barcelona i la Ultra Pirineu.

Considerar a Salomon com a Empresa Amiga de l’Institut Guttmann és molt important per a l’Institut Guttmann, tant per l’ajuda que representa la seva generosa donació per a les persones que atenem com pel seu tarannà solidari, amb el qual contribueix a aconseguir una societat més justa i responsable al mateix temps que més sensibilitzada cap a les persones amb discapacitat.

Durant l’any 2019, Salomon seguirà recaptant fons per a l’Institut Guttmann amb la carrera Salomon Run Barcelona 2019, que se celebrarà el 14 d’abril. Animem a tot aquell que vulgui col·laborar amb l’Institut Guttmann a través d’aquesta acció de cooperació, se sumi al repte solidari de la cursa o s’inscrigui com runner.

GRÀCIES, SALOMON!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.