Acte de presentació del llibre “El Cerebro que cura”, conduït per la periodista Mercedes Milá

El proper dimarts 19 de febrer del 2019 tindrà lloc en el nou centre Guttmann Barcelona (C/ Garcilaso, 57, Barcelona) la presentació del llibre “El cerebro que cura” amb la participació dels autors Álvaro Pascual-Leone de la Universitat de Harvard i David Bartrés-Faz, de la Universitat de Barcelona, en un acte presentat per la periodista Mercedes Milá.

Ambdós autors formen part del projecte de recerca Barcelona Brain Health Initiative, per a la promoció de la salut cerebral i impulsat per l’Institut Guttmann amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, la qual forma part dels Amics de l’Institut Guttmann..

Donat que l’aforament és limitat, serà necessària inscripció per correu electrònic a bbhi@guttmann.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.