salut cerebral

Presentació del llibre “El cerebro que cura”

La presentació del llibre “El cerebro que cura” va tenir lloc ahir 19 de febrer i va donar el tret de sortida al cicle de xerrades mèdiques i socials divulgatives “Àgora”, que a partir d’ara es duran a terme al Guttmann Barcelona amb el suport dels Amics i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann.

L’acte va comptar amb la participació dels autors Álvaro Pascual-Leone de la Universitat de Harvard i David Bartrés-Faz, de la Universitat de Barcelona. Ambdós autors, que  formen part del projecte de recerca Barcelona Brain Health Initiative, per a la promoció de la salut cerebral i impulsat per l’Institut Guttmann amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, ara han treballat plegats en un llibre que sintetitza i aclareix quins són els factors clau per mantenir un cervell sà al llarg de la vida.

L’acte va ser presentat per la periodista Mercedes Milá, qui va conduir hàbilment les preguntes per aclarir als assistents com aplicar aquests hàbits de vida saludables, incidint molt en la importància de tenir un Pla Vital que sigui el motor de la nostra vida.

La presentació va ser un èxit, gràcies a la gran assistència, la participació de tothom i una agradable cloenda amb cava, i signatura dels llibres per part dels científics.

Donem les gràcies a tots els Amics i Empreses Amigues per ajudar a fer possible aquesta iniciativa social. Els anirem informant i convidant a assistir a les xerrades a mida que es vagin programant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.