Conferència “Noves mirades a conceptes clàssics”

El proper dijous 14 de març del 2019 la Fundació Institut Guttmann oferirà la conferència “Noves mirades a conceptes clàssics” a càrrec del Sr. Josep M. Solé, director de Support, Fundació Tutelar Comarques Gironines i President del Consell Social de l’Institut Guttmann.

Aquesta conferència versarà sobre l’autonomia personal, la justícia i la igualtat d’oportunitats a la llum de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat i pretén ser un espai de debat i reflexió, obert a tots els públics, on la veu de les persones amb discapacitat tingui especial rellevància.

Aquesta activitat forma part del programa del projecte Àgora Guttmann Barcelona que els Amics i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann han ajudat a impulsar amb la seva generositat.

Àgora Guttmann Barcelona és un espai obert que es du a terme al centre Guttmann Barcelona i pretén ser un punt de trobada per a tothom (entitats, associacions, Amics, Empreses Amigues, pacients, ex-pacients, professionals, etc), que en diferents formats (conferències, taules rodones, presentacions, tallers, exposicions, etc.), pretén presentar, difondre i provocar el debat sobre temes relacionats amb els compromisos de l’organització, com ara, salut, rehabilitació, neurociència, recerca i innovació, noves tecnologies, nous procediments terapèutics, drets i equiparació d’oportunitats, empoderament, inclusió i participació social de les persones amb discapacitat, etc., alhora que de qualsevol altre tema que sigui d’actualitat o d’interès social.

Us deixem aquí les primeres propostes del programa d’Àgora Guttmann Barcelona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.