Cursa “Ponle Freno” en benefici de l’Institut Guttmann

El Grup Atresmedia, Empresa Amiga de l’Institut Guttmann des de fa temps, enguany col·labora amb la nostra Fundació per ajudar-nos a dur a terme projectes que desenvolupem per donar suport a les víctimes d’accidents de trànsit.

Fa més de 20 anys que el Grup Atresmedia organitza aquesta cursa amb l’objectiu de prevenir accidents de trànsit i promoure la seguretat viària. Amb el lema “No te pares, hoy correr salva vidas” l’Alcalde de Badalona i el periodista esportiu Manu Sánchez van donar el tret de sortida de la primera cursa Ponle Freno de l’any 2019, que per primera vegada es celebrava a una ciutat de Catalunya, a Badalona.

En aquesta ocasió la recaptació integra de la carrera s’ha destinat a l’Institut Guttmann per a programes terapèutics clínics que permetin millorar les funcions cognitives relacionades amb la seguretat vial i la conducció, per reduir el seu risc de sinistralitat. Als programes s’hi sotmetran entre 100 i 200 voluntaris.

La cursa va ser un èxit amb gairebé 3.000 corredors i es va poder realitzar en 2 recorreguts de 5 i 10km, també en modalitat de handbike i amb diferentes curses infantils. Un equip de Sports&Life Guttmann Club es va apuntar a córrer. A més de gaudir de valent, alguns d’ells fins i tot van fer podi.

Donem les gràcies al Grup Atresmedia per l’organització de la cursa Ponle Freno en benefici de l’Institut Guttmann, així com a tots els participants i corredors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.