esport adaptat, esport i discapacitat, esport i oci

Actualitat del programa Sports@Life

Dimarts, 16 d’abril del 2019

El programa d’activitats esportives, culturals i socials per a tothom, Sports&Life Guttmann Club, que rep el suport dels Amics de l’Institut Guttmann, ha continuat aquest mesos oferint activitats dirigides tant a antics pacients de l’hospital com a les seves famílies i amics, així com a qualsevol persona amb discapacitat d’origen neurològic.

Darrerament, els participants inscrits a les diverses propostes han pogut gaudir del partit de Waterpolo entre el CNAB i el Dynamo de Moscú a la piscina de Sant Sebastià (CNAB) a Barcelona; han navegat en el Quetx Ciutat de Badalona, una embarcació clàssica d’origen danés; s’han desplaçat al Pre-Pirineu lleidetà per volar en paramotor a la Vall d’Àger i navegar en catamarà pel Congost de Montrebei; i han participat a la cursa solidària Ponle Freno, entre d’altres.

EL programa d’activitats, que enguany inclou també propostes infantils, continua amb activitats aquàtiques, curses i museus! Descobreix l’agenda en aquest enllaç. T’hi esperem!

Les activitats, organitzades amb la col·laboració d’altres entitats especialitzades, estan coordinades i supervisades per l’Institut Guttmann i compten sempre amb l’acompanyament i supervisió de professionals de l’hospital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.