Conveni de col·laboració entre HM Hospitales i l’Institut Guttmann

Avui 11 d’abril del 2019, HM Hospitales i l’Institut Guttmann han signat un acord de col·laboració en l’àmbit assistencial, docent i investigador, enfocat en un primer moment al camp de les Neurociències i la Neurorehabilitació.

El conveni, signat en un acte institucional amb el Dr. Juan Abarca, president d’HM Hospitales, i el Dr. Josep M Ramírez, director de l’Institut Guttmann, representa un acord estratègic entre ambdues fundacions. Aquest té l’objectiu primordial de millorar l’atenció al pacient, treballant conjuntament tant per oferir atenció i teràpies de neurorehabilitació, como per avançar en l’estudi i la recerca de patologies neurològiques en les que encara hi ha molt camí per recòrrer, com la lesió medul·lar, el dany cerebral, el Parkinson, l’Esclerosi Múltiple o la ELA, entre d’altres.

Per a més informació, pots consultar la nota de premsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.