esport inclusiu, diversitat, inclusió social, inclusió escolar

Jornades d’activitat física inclusiva Mou-te i…Veuràs!

Els dies 10 i 11 d’abril hem celebrat a l’Institut Guttmann, un any més, les Jornades Mou-te i…veuràs!, unes jornades dedicades a l’activitat física inclusiva i dirigides a alumnes d’educació infantil i primària.

Enguany participen quatre escoles: Ildefons Cerdà de Centelles, Baldiri Reixac de Badalona, Joan Miró de Barcelona i FEDAC Sant Andreu. I ho fan amb l’objectiu de promoure la inclusió i la participació de tots els nens i nenes a les activitats d’educació física i a les activitats del temps de lleure, siguin quines siguin les capacitats de cadascun. L’educació física té un paper fonamental en la socialització i l’educació en valors i ha de ser un espai d’acollida i d’igualtat d’oportunitats. Ensenyar als més petits activitats on tothom pugui participar és clau per a la comprensió de la diversitat i per a una pràctica d’educació física a l’escola que no exclogui ningú.

El fil conductor del Mou-te i…Veuràs! 2019 és El cos humà, amb un disseny de la pedagogia que fomenti l’aprenentatge des de l’obtenció d’uns objectius comuns.

Gràcies Amics de l’Institut Guttmann per ajudar-nos a fer possible aquestes jornades inclusives que duem a terme dins l’activitat social de la Fundació.

rnades per promoure la inclusió a l’escola dels nens amb discapacitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.