DSM dona suport com a Empresa Amiga de l’Institut Guttmann

DSM ha entrat a formar part de les Empreses Amigues de l’Institut Guttmann per col·laborar amb els nostres objectius. Li volem donar la benvinguda i agrair el seu suport a més d’expressar el nostre reconeixement per el seu programa Euro Solidari, que ha propiciat la donació que em rebut a l’Institut Guttmann.

Des de fa 5 anys DSM du a terme aquest programa solidari, amb què els seus treballadors aporten voluntàriament 1€ de la seva nòmina i per votació trien les entitats destinatàries proposades per l‘empresa, la qual duplica l’import total obtingut. Enguany, han participat el 70% dels treballadors i han volgut donar suport a l’Institut Guttmann.

El dilluns 17 de juny del 2019 es va fer l’acte d’entrega de la donació emmarcat en una jornada de formació de DSM, en la qual van participar els seus 150 treballadors. Va ser un acte ple de significat, en què el Yuri, un jove pacient de l’Institut Guttmann fill d’una treballadora de DSM, va lliurar el xec a la secretaria dels Amics de l’Institut Guttmann, qui va donar a conèixer de primera mà a tots els treballadors presents l’activitat que desenvolupa de l’Institut Guttmann amb el suport dels Amics de l’Institut Guttmann.

La donació de DSM com a Empresa Amiga de l’Institut Guttmann te un doble valor, ja que a més de donar suport a la Institució per “ajudar a començar noves vides”, la implicació de tot l’equip humà de DSM contribueix a construir una societat més sensibilitzada i solidària, objectiu que forma part del compromís social de l’Institut Guttmann.

Gràcies DSM, per ajudar-nos a fer possibles els nostres objectius.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.