El Institut Guttmann recibe el Premio “Timbaler d’Honor”

L’ajuntament d’El Bruc ha concedit en la seva 8a edició la distinció de Timbaler d’Honor 2019 a l’Institut Guttmann, agafant així el relleu de la ONG Pro-activa Open Arms.

El passat diumenge 2 de juny, el Dr. Josep M. Ramírez, director de l’Institut Guttmann, va anar a la cerimònia de lliurament del premi, dins dels actes de la Festa del Timbaler d’El Bruc, en un acte davant el monument del Timbaler i amb la presència del poble, membres del consistori i públic que assisteix a la festa.

En paraules d’Enric Canela, alcalde d’El Bruc es concedeix a l’Institut Guttmann el premi “per la llarga trajectòria de l’hospital associada als valors de solidaritat, esforç, acció responsable, atreviment i la lluita per les causes nobles i la millora de la societat

Volem compartir aquesta noticia amb les persones i empreses Amigues, que com a part de l’Institut Guttmann, també són mereixedors d’aquesta distinció i del reconeixement dels valors que implica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.