campanya solidària, iniciativa solidària, event esportiu

SALOMON DONA SUPORT A L’INSTITUT GUTTMANN

El dijous 13 de juny de 2019, va tenir lloc a l’Institut Guttmann el lliurament de la donació dels fons que l’Empresa Amiga Salomon ha aconseguit de la seva campanya solidaria “I’m running”, amb les curses del 2018 Zegama Aizkorri, Salomon Run Barcelona i Ultra Pirineu, i, també, amb l’edició de la Salomon Run Barcelona 2019.

La Dra. Montserrat Bernabeu, directora assistencial i el Dr. Josep Medina, cap de rehabilitació funcional, ambdós de l’Institut Guttmann, van rebre el xec de la donació que els van lliurar, en representació de Salomon, la Marta Coll, marketing manager, i el Mauri Carrió, digital marketing executive.

Els representants de Salomon van fer una visita a les instal·lacions de l’hospital guiats per la Dra. Bernabeu i Dr. Medina, qui, a més, els van donar a conèixer les activitats de la institució. En especial, els programes relacionats amb l’esport que duem a terme amb el suport de persones i empreses Amigues de l’Institut Guttmann, a fi de promoure la màxima autonomia de les persones que atenem i de facilitar la seva inclusió social.

Volem expressar el nostre agraïment a Salomon per confiar en l’Institut Guttmann així com, la nostra gratitud als runners de les curses i persones col·laboradores de la campanya. Aquest suport contribuirà de ben segur a millorar totes les activitats que realitza l’Institut Guttmann per “ajudar a començar noves vides” i a construir una societat més sensibilitzada i solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.