​L’Institut Guttmann s’adhereix al Pacte Nacional per a la Mobilitat Segura i Sostenible

El passat 12 de juliol el Dr. Josep M. Ramírez, director de l’Institut Guttmann, va assistir al Palau de la Generalitat a l’acte de constitució del Pacte Nacional per a la Mobilitat Segura i Sostenible presidit pel president  Quim Torra, i els consellers d’Interior i Territori i Sostenibilitat, Miquel Buch i Damià Calvet. A la trobada també hi van ser presents altres entitats com ara l’Empresa Amiga de l’Institut Guttmann Abertis, d’altres, com la Federació d’Autoescoles de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers de Catalunya i l’associació de Prevenció d’Accidents de Tràfic (PAT) a més de membres de les diputacions i món local.

L’any 2018 es va tancar amb un augment de la sinistralitat i és amb aquest escenari que el Pacte nacional ha d’aconseguir una mobilitat segura, saludable i connectada i treballar per assolir els objectius marcats per la Unió Europea, i alineats amb la Visió Zero​, d’arribar a l’horitzó de l’any 2050 sense víctimes mortals ni ferits greus amb seqüeles per a tota la vida.

L’Institut Guttmann, com a organització d’iniciativa social, fa molts anys que amb el suport dels Amics de l’Institut Guttmann i el Servei Català de Trànsit desenvolupa el programa de prevenció d’accidents Game Over, amb el qual ja ha arribat a sensibilitzar més de mig milió de nois i noies. Ara, amb la seva participació en aquest Pacte va més enllà i referma el seu compromís amb la societat per assolir la Visió Zero víctimes d’accidents de trànsit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.