Concert solidari en benefici de l’Institut Guttmann

L’Associació Aitor.Forever, que recentment ha entrat a formar par de la iniciativa Amics de l’Institut Guttmann, organitza conjuntament amb l’associació Amics del Poblenou i l’Ajuntament de Pineda de Mar, un concert Concert solidari en benefici de l’Institut Guttmann i l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, que tindrà lloc el dissabte 27 de juliol a Pineda de Mar.

Estem molt orgullosos d’incloure l’Associació Aitor.Forever a la família d’Amics de l’Institut Guttmann perquè ens han demostrat una força immensa i una capacitat de transformació d’una circumstància adversa en un motiu per promoure valors tan necessaris a la societat com la solidaritat, la generositat i la cooperació. En Sergi i la Inés amb la seva empenta ens encoratgen a ser més sensibles, més humans i més respectuosos envers les dificultats i ser capaços de donar-los la volta, a les situacions més crítiques.

La seva confiança i perseverança ens ajudarà a fer viables els programes i projectes de la nostra Fundació, especialment aquells vinculats amb la innovació clínica, assistencial i l’empoderament de les persones amb discapacitat per assolir la seva plena inclusió social.

Us animem a tots a comprar una entrada i assistir al concert solidari organitzat per les associacions Aitor.Forever  i Amics  del Poblenou, que tindrà lloc el proper dia 27 de juliol, a 18h, al Poliesportiu Can Xaubet, N-II, km 669,670, 08397 Pineda de Mar.

El concert ofereix un cartell amb música per a tots els estils i edats. A la festa infantil de la primera part, de les 18h, a 20:30h, els més petits podran gaudir de tallers i espectacles. I després, tothom a divertir-se tot ballant amb les actuacions de músics, quadres de ball, mags i youtubers: Adrián Rodríguez, Héctor Roldán, Mago Shado, Adela, Embrujo, Luís El Bambino, Luís Flores, Irene i Samuel i Sara Velasco i Javi Pérez.

No us el podeu perdre!

Podeu reservar les taules per whatsapp al 722 667 778 i al 635 25 99 95.

Entrada gratuïta amb consumició mínima.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.