Casaments solidaris amb l’Institut Guttmann

Dilluns 2 de setembre del 2019

Aquest estiu hem tingut el goig d’estar presents de forma simbòlica a dos casaments molt especials pel seu tarannà solidari. En ambdues celebracions els nuvis han volgut fer una donació a l’Institut Guttmann, fruit dels regals dels convidats que els han acompanyat en aquest dia tan especial de les seves vides.

Aquesta és una opció de col·laboració que oferim des de la iniciativa Amics de l’Institut Guttmann a totes aquelles persones i empreses que amb motiu de les seves celebracions (casaments, aniversaris, noces de plata o d’or…) vulguin donar suport a l’Institut Guttmann, tot propiciant els valors de generositat, solidaritat i sensibilitat vers les persones amb discapacitat, per contribuir tant a la millora de les tasques que realitzem en l’àmbit assistencial, científic i social com per ajudar a impulsar els projectes més emblemàtics de la  Institució.

Sara i Cesar:

Ens omple de satisfacció veure com el Cesar, després d’haver seguit un procés de rehabilitació a l’Institut Guttmann i amb el seu perseverant esforç, hagi aconseguit tenir una nova vida activa i que el satisfà. I, ara, hagi volgut fer-nos partícips de l’inici d’un projecte tan important com és compartir la vida amb la Sara.

Marina i Jorge:

Ens commou que la Marina i el Jorge hagin volgut donar suport a l’Institut Guttmann arran del reconeixement que expressa el tiet de la Marina cap a l’atenció que va rebre com a pacient per part dels professional del nostre centre i digui que se sentia “a casa”. Això, ens encoratja a seguir treballant amb més il·lusió per donar la millor atenció medicorehabilitadora a les persones amb afectacions d’origen neurològic que atenem.

Agraïm molt sincerament haver rebut el suport tant de la Sara i el Cesar com el de la Marina i el Jorge, alhora que els donem la benvinguda com a Amics de l’Institut Guttmann i els expressem el nostre reconeixement per la seva generositat amb els nostres millors desitjos en aquest nou projecte de les seves vides

.

Gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.