Els empleats de BBVA Catalunya solidaritzats amb l’Institut Guttmann

Donem la benvinguda a l’equip BBVA a la iniciativa Amics de l’Institut Guttmann, que ha promogut una acció solidària entre els seus empleats de Catalunya, per ajudar a impulsar projectes de recerca aplicada que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que han patit un Ictus.

Més de 1.200 empleats hi han participat durant dos mesos de forma voluntària, amb els seus donatius personals recollits a través d’una plataforma online habilitada especialment per a la iniciativa i que ha permès veure en temps real la quantitat aconseguida mentre durava l’acció. El nom de la plataforma és: https://ictus.guttmann.com/

La iniciativa ha conclòs amb la recollida de 36.000 euros que l’Institut Guttmann destinarà a impulsar projectes per tal d’ajudar a que les persones que han patit un Ictus puguin recuperar el moviment del braç i la mà.

La recerca en l’Ictus és fonamental donat l’important increment de les persones afectades per un Ictus i sobre tot la especial incidència en persones cada cop més joves (menors de 40 anys).

El 18 d’agost de 2019 membres de l’equip BBVA van visitar les instal·lacions del nostre hospital i van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les activitats que hi desenvolupem per al tractament i la neurorehabilitació de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral i altres discapacitats d’origen neurològic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.