El nou edifici Guttmann Barcelona obrirà les seves portes aquest diumenge per a les 48h Open House Barcelona

Per segon any consecutiu, la Fundació Institut Guttmann se suma a la iniciativa 48h Open House Barcelona, un festival d’arquitectura en el que diferents espais i edificis emblemàtics de Barcelona obren les seves portes.

El nou edifici Guttmann Barcelona, al barri de La Sagrera, és considerat d’interès arquitectònic i estarà obert a visites guiades aquest diumenge dia 27 d’octubre, d’11 a 14h i del 16 a 19h.

Com ja sabeu, es tracta d’un edifici híbrid que conté, d’una banda, un conjunt d’apartaments –Guttmann, Barcelona Life– per al desenvolupament i la promoció d’un model de vida independent per a persones amb discapacitat i/o mobilitat reduïda, i, de l’altra, la neuroclínica Guttmann Brain Health Institute que ofereix diagnòstic i tractament de patologies neurològiques i un servei de neurorehabilitació especialitzada, integral i personalitzada.

El nou edifici està pensat, des de l’inici del projecte, amb una arquitectura inclusiva (apartaments que responen a criteris d’accessibilitat universal) i sostenible (des d’una perspectiva econòmica, social i ambiental).

Amb aquest nou projecte la Fundació Institut Guttmann treballa activament per l’11 Objectiu de Desenvolupament Sostenible establert pel Pacte Mundial de les Nacions Unides, “Ciutats i comunitats sostenibles”. Un pas més en el compromís de la institució amb les persones i amb la ciutat de Barcelona, contribuint a fer-la més accessible, inclusiva, resilient i sostenible.

Us hi esperem a Guttmann Barcelona!

Carrer de Garcilaso, 57, 08027 Barcelona

a Guttmann Barcelona!

Carrer de Garcilaso, 57, 08027 Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.