Guttmann Barcelona ha obert les portes pel 48h Open House Barcelona

Per segon any consecutiu el nou edifici Guttmann Barcelona, al barri de La Sagrera, s’ha sumat a la iniciativa 48h Open House Barcelona, un festival d’arquitectura en el que diferents espais i edificis emblemàtics de Barcelona obren les seves portes.

Guttmann Barcelona va estar obert ahir diumenge i més de 200 persones el van visitar tant al llarg del matí com de la tarda. En un ambient molt distès, tots els visitants van poder visitar les consultes de l’entresol i la planta baixa de la neuroclínica Guttmann Brain Health Institute i el gimnàs de neurorehabilitació, a més de veure un apartament totalment accessible i domotitzat del Guttmann Barcelona Life.

L’activitat del nou centre ja està en ple funcionament, i és un honor per a la Fundació Institut Guttmann poder mostrar el nou projecte als Amics, Amigues, veïns del barri i a qualsevol persona interessada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.