L’Institut Guttmann celebra el Nadal. Bones festes!

Com cada any, les festes nadalenques han arribat amb il·lusió a l’hospital de neurorehabilitació. Un grup de professionals configurats com a grup coral va oferir un repertori de nadales a pacients i familiars, aconseguint que tothom s’animés a cantar i passar una bona estona, obrint així les celebracions d’aquestes festes.

La rumba catalana va ser la protagonista de la festa dirigida a pacients adults i els seus familiars celebrada al pavelló de l’hospital, on gràcies al grup “El Cigarrito de Després” tots van ballar i passar una molt bona estona. Els nens i nenes de rehabilitació infantil van arribar més tard per fer la seva pròpia festa, també molt rumbera i amb moltíssims regals del Cagatió.

Una xocolata ben calenta va posar els cossos a to després de tant ballar!

Agraïm especialment la seva generositat i implicació a  MGA Industrial, Eurekakids, Associació Joguines Sense Fronteres i al Magatzem Logistic de l’Anoia. També a l’equip infantil de futbol femení del RCDE que ens va acompanyar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.