ENTRENA EL TEU CERVELL DES DE CASA AMB LA PLATAFORMA GUTTMANN NEUROPERSONAL TRAINER DURANT EL CONFINAMENT

dilluns, 13 abril 2020

L’Institut Guttmann ofereix als Amics i Empreses Amigues, en obert i sense cap cost, una adaptació del seu servei d’estimulació cognitiva a través de la seva plataforma GNPT®, dirigit principalment a persones majors de 50 anys que estan confinades a casa pel covid-19, ja que la situació actual de confinament pot ser un risc important per a la seva salut cerebral.

Volem que els nostres amics puguin aprofitar aquesta oportunitat d’utilitzar la plataforma d’estimulació cognitiva GNPT® que oferim com a una mostra més del nostre compromís amb la població en el context de la pandèmia per la COVID-19.

El confinament sobrevingut fa que la ment es centri en problemes o preguntes que sobrepassen la nostra capacitat d’actuació per afrontar la situació o bé fa que augmenti la nostra percepció d’estrès i ansietat. La nostra capacitat per gestionar els reptes amb què ens enfrontem en les activitats diàries es redueix. A més, les situacions d’estrès poden acabar influint negativament sobre la nostra salut cerebral i desencadenar nous problemes o disminuir la nostra capacitat de resistència a altres problemes en el futur.

L’entrenament cognitiu pot ser una bona opció per centrar i dirigir la nostra atenció, al menys durant un període de temps, cap a activitats cognitives que desafien la nostra capacitat de pensar, ens ajuden a tenir una ment activa i a funcionar millor en la nostra vida quotidiana, optimitzant els recursos del nostre cervell. És a dir, l’entrenament cognitiu pot ajudar a minimitzar l’impacte que pugui representar sobre la salut cerebral aquesta situació d’estrès, ansietat i aïllament provocada pel confinament.

La plataforma permet entrar i seleccionar tasques i exercicis que s’han de fer un màxim de 3 cops per setmana, durant 30 minuts i un màxim de 8 setmanes.

Accés a la plataforma GNPT® aquí

Video Tutorial aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.