Encarem una nova etapa

dijous, 7 maig, 2020

Durant aquesta última setmana, des de les diferents àrees de l’Institut Guttmann s’ha començat a treballar amb l’objectiu de retornar a una certa normalitat i recuperar, en la mesura del possible i de forma progressiva, una part de l’activitat neurorehabilitadora.  

A més de treballar per recuperar una unitat d’hospitalització per a pacients neurològics, s’han incorporat activitats alternatives i complementàries per tal de poder donar continuïtat al tractament rehabilitador de manera telemàtica, mitjançant videoconferència i seguiment telefònic als pacients ambulatoris,  i presencialment, als pacients ingressats dins les seves habitacions.

Els pacients al domicili han pogut realitzar activitats terapèutiques físiques i cognitives a distància amb l’acompanyament i assesorament dels professionals, i han continuat rebent l’assistència psicològica que necessitaven. També s’han anat incorporant altres activitats per millorar i ampliar el tractament tant als pacients ingressats com als ambulatoris i s’han iniciat sessions terapèutiques individualitzades donant resposta a les necessitats dels nous ingressos així com a les d’alguns pacients que van ser donats d’alta amb celeritat per poder destinar part de l’hospital, sota la gestió clínica del Germans Trias, a l’atenció de pacients covid.

Ara, a l’hospital, els pacients poden tornar a gaudir dels jardins i fins i tot han pogut realitzar circuits alternatius per l’hospital per fer activitats d’entrenament del domini de cadira de rodes i potenciació de la marxa!

Encarem una nova etapa, en què el suport de les persones i empreses Amigues de l’Institut Guttmann és una gran ajuda. Esperem que es regularitzi ben aviat per tornar, dins de l ’anormalitat que encara impera, a l’activitat neurorehabilitadora del nostre hospital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.