MÉS BENEFICIS FISCALS PER DONACIONS

Dins de les mesures fiscals que s’estan aprovant per part del Govern de l’Estat per pal·liar els efectes del coronavirus, s’acaba d’aprovar una resolució mitjançant la qual els Amics de l’Institut Guttmann us podeu deduir un 80% dels primers 150€ que doneu per col·laborar amb l’Institut Guttmann.

Aquest increment s’aplica a entitats acollides a la Ley 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos al mecenazgo i s’aplicarà a les donacions fetes a partir de l’1 de gener del 2020.

Així, amb efectes de l’1 de gener de 2020 en endavant, totes les donacions realitzades per persones físiques particulars i fins a un màxim de 150 euros (acumulats per persona i any) passen a tenir una deducció del 80% a l’IRPF (fins ara era del 75%) en el tram estatal.

La Fundació Institut Guttmann està inclosa dins les entitats beneficiàries de mecenatge d’acord amb la Llei 49/2002 i, a més, d’acord amb la Llei 21/2005, per ser una entitat que fomenta la investigació científica i el desenvolupament, els seus donants tenen la deducció d’un 25% addicional.

Gràcies per la vostra solidaritat!

Més informació d’aquesta mesura:

Avantatges fiscals de ser Amic de l’Institut Guttmann.

Real Decreto-ley 17/20 de 5 de maig del 2020 (Disposició Final segona)

Fer un donatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.