Publicació de la Memòria Balanç Social i RSC 2019 de l’Institut Guttmann

Ens plau presentar la Memòria – Balanç Social 2019 que recull el resum de les principals actuacions desenvolupades per la institució al llarg d’aquest passat exercici i que inclou l’Informe de Responsabilitat Social Corporativa, realitzat per primera vegada íntegrament en format web; una iniciativa innovadora i pionera en consonància amb el nostre compromís social i mediambiental.

El 2019 ha estat un any en el que, gràcies a la dedicació i l’esforç de tot l’equip de professionals que formen l’Institut Guttmann juntament amb el suport dels Amics i Empreses Amigues, hem avançat en la consecució dels nostres objectius d’entre els quals en destaquem, molt especialment, la posada en marxa de Guttmann Barcelona com un dels eixos estratègics més importants i de futur de la nostra organització.

Com cada any em volgut dedicar un espai per fer constar el nom de totes les empreses Amigues i col·laboradores que ens han ajudat durant el 2019

Clica sobre la imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.