Edició online del Camp Spinal H20

divendres, 28 agost, 2020

Del 29 d’agost al 4 de setembre, enguany l’Institut Guttmann i la Fundació Sunnaas oferiran a tothom qui estigui interessat en l’esport adaptat, l’edició online del Camp Spinal H20, amb uns interessants vídeos formatius i experiencials sobre com realitzar de manera adaptada i inclusiva, activitats esportives i aquàtiques en un entorn natural i normalitzat.

Els vídeos es basaran en les activitats que l’any anterior, l’estiu del 2019, es van dur a terme dins del Camp Spinal H20, celebrat a Barcelona i on van participar persones joves amb lesió medul·lar de diferents països.

Els participants en aquest campus, co-organitzat per ambdues entitats en els darrers anys, reben formació d’instructors experts que també conviuen amb una lesió medul·lar. Degut a que aquest any per motiu de la pandèmia mundial de Covid-19 el campus no es podrà celebrar de manera convencional, Sunnaas i l’Institut Guttmann han treballat en una versió online on tothom està convidat a participar.

Les sessions, obertes i gratuïtes es compartiran per vídeo (a través de les xarxes socials) amb informació, consells, i recomanacions, de la mà dels monitors experts, per a la pràctica esportiva adaptada.

Participa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.