Setmana dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

divendres, 25 setembre, 2020

Del 17 al 25 de setembre s’ha celebrat a tot el món la Setmana dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) del Pacte Mundial de les Nacions Unides.

La Fundació Institut Guttmann és sòcia de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial i treballa activament per a l’assoliment dels reptes de l’Agenda 2030. Fermament compromesa amb els principis i amb els objectius responsables per a la sostenibilitat, en el nostre Informe de RSC anual detallem aquells Objectius de Desenvolupament Sostenible en els quals la Fundació contribueix de manera més destacada amb l’aplicació de la seva activitat.

La institució ha afegit recentment en les seves prioritats un sisè ODS, el número 17, que està directament relacionat amb les aliances. L’Institut Guttmann, amb l’inestimable suport solidari dels Amics de la Institució, treballa de manera col·laborativa i així ho recull en el nou Pla Estratègic 2020-2025, en molts dels seus àmbits d’actuació.

T’informem de cada un d’aquests ODS i de quina manera treballa l’Institut Guttmann en aquest enllaç

A l’Informe de RSC 2019 pots accedir també al detall de tota l’activitat, vinculada a l’acompliment de cada un d’aquests objectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.