Dia Mundial contra el Dolor a l’Institut Guttmann

dilluns, 19 d’octubre del 2020

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Dolor que es commemora el 17 d’octubre de cada any,  el divendres passat a l’Institut Guttmann vam voler donar visibilitat a aquesta sensació que tan afecta les persones que atenem.

Mitjançant un stand informatiu i experiencial al vestíbul de l’hospital i sota les següents premisses, vam conjugar la divulgació de la visió assistencial amb què tractem el dolor, el Pla d’Humanització que estem duent a terme a tota l’organització i el nostre compromís amb els objectius del Pacte Mundial per a un Desenvolupament Sostenible de l’ONU:

  • El dolor és una sensació desagradable que influeix de manera activa en tot l’entorn de qui el pateix i el primer pas per ajudar a qui més ens necessita, és anar més enllà de la pròpia malaltia i el propi dolor.
  • Humanitzar significa centrar-nos en la persona i en els seus valors, la seva família i amics, la seva cultura, les seves emocions, … Doncs tot el que l’envolta és important per a una millora del seu dolor i nosaltres tenim les eines suficients per fer-ho possible: empatia, cordialitat, respecte, escolta activa, respecte a la dignitat de la persona i als drets que se’n deriven.
  • Objectiu Desenvolupament Sostenible 3: Una bona salut és essencial per al desenvolupament sostenible i l’activitat assistencial de l’Institut Guttmann es caracteritza per la consecució d’uns òptims resultats rehabilitadors i de cura envers els pacients per preservar la seva salut.

Gràcies Amigues, Amics, Empreses Amigues i tothom qui col·laboreu amb l’Institut Guttmann per ajudar-nos!

Vídeo ilustratiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.