Hem publicat la revista Sobreruedas 104

divendres, 23 d’octubre 2020

L’Institut Guttmann ha publicat el número 104 de la revista Sobreruedas amb un contingut centrat en l’Impacte que ha suposat fins ara, per a les persones amb discapacitat, la pandèmia de la COVID19 i la profunda crisi econòmica i social que ha provocat.

Destaquem l’excel·lent article del sociòleg Antonio Jiménez sobre l’impacte en el col·lectiu, on veiem que la major preocupació és l’amenaça “real” de perdre uns drets que tant han costat d’aconseguir, tant en l’àmbit de la salut com, especialment, en l’ocupació i on també es reflexiona amb preocupació sobre com la pandèmia pot canviar la mirada envers la discapacitat, la vellesa o la vulnerabilitat humana. Tanmateix, a l’entrevista, Joan Clos, com a expert del Consell assessor del desenvolupament sostenible de la Generalitat de Catalunya, també apunta que falten drets per a les persones amb discapacitat.

A més, aquesta edició conté els articles sobre neurorehabilitació, recerca i salut habituals, però, en aquesta edició, centrats en la COVID19, així com noticies de les associacions i d’interès relacionades amb la discapacitat.

Aquest publicació s’emmarca dins l’activitat social de la institució, que compta amb el suport de la iniciativa Amics de l’Istitut Guttmann.

Versió digital de la revista Sobreruedas 104 disponible a la plataforma SIIDON: clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.