Solidaritat i creativitat dels Amics de l’Institut Guttmann

Els membres de l’Associació d’aficionats a les motos, La Cosa Nostra Girona, han disolt l’entitat amb una acció solidària: han fet una generosa donació a l’institut Guttmann que ens permetrà continuar intensificant la recerca en Salud Cerebral i millorar els programes de Rehabilitació i Innovació Social. A tots ells, els volem expressar el nostre reconeixement i gratitud.

Aprofitem l’ocasió per animar tots els Amics de l’Institut Guttmann a que així com els socis de La Cosa Nostra Girona, estimuleu la vostra solidaritat i creativitat per dur a terme iniciatives que ens puguin ajudar a donar suport a la millora del dia a dia dels nostres pacients, les seves famílies i en general, de les persones amb discapacitat.

Si teniu una idea o un projecte solidari, compartiu-lo amb nosaltres, us ajudarem a realitzar-lo.

Contacte: amics@guttmann.com o telèfon 934 977 700 (ext. 2124 o 8219)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.