L’Institut Guttmann aposta per la salut cerebral i la prevenció de la discapacitat per a l’edició XXXII de les Jornades Tècniques

dilluns, 2 novembre, 2020

Volem informar als Amics de l’Institut Guttmann que enguany, coincidint amb la celebració del 55è aniversari de l’Institut Guttmann, tindrà lloc la XXXII edició de les Jornades Tècniques que amb el títol “Salut cerebral per a la vida: prevenció de les discapacitats relacionades amb el cervell” se celebraran els dies 15 i 16 de desembre i seran en format online i amb un innovador enfoc B2B que té com a objectiu crear un punt de trobada entre inversors i emprenedors i promoure la generació, l’intercanvi i el desenvolupament de nous projectes relacionats amb la salut cerebral i la prevenció de la discapacitat.

Les malalties cerebrals representen una gran amenaça mundial per a la salut pública i la sostenibilitat de les societats, i representen ja la principal causa de discapacitat al llarg de la vida.

Aquestes jornades liderades pel neuròleg Álvaro Pascual-Leone, director del Guttmann Brain Health Institute, pretenen donar solucions a reptes com Què podem fer per a millorar la nostra salut cerebral i viure millor? Com podem promocionar la resiliència i la reserva del cervell per a aconseguir-ho? Analitzar, amb investigadors de reconegut prestigi, quins estils de vida modificables influeixen en la salut cerebral i com podem desenvolupar intervencions personalitzades utilitzant les tecnologies per fer aquestes intervencions més eficients, ecològiques, sostenibles, divertides i convertint-les en serveis clínics del segle XXI centrats en la persona. Les malalties cerebrals representen una gran amenaça mundial per a la salut pública i la sostenibilitat de les societats, i representen ja la principal causa de discapacitat al llarg de la vida.

A més de les conferències, enguany com a novetat, hi haurà un espai d’innovació amb sessions de presentacions per a empreses i projectes, així com un temps dedicat al networking amb oportunitats de trobades entre emprenedors i empreses d’inversors venture capitals internacionals.

L’acte, que serà totalment en anglès, està orientat a estudiants de grau i postgrau, a professionals de la salut, a empresaris i a investigadores de projectes que busquin una comprensió més profunda de la resiliència cerebral i els seus mecanismes. També a associacions de persones amb discapacitat i qualsevol persona interessada en la salut cerebral en general.

L’Institut Guttmann organitza aquest curs junt amb Biocat i la Fundació “la Caixa” i compta amb la col·laboració de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona, Meditecnologia i Medicen Paris, i s’organitzaran en el marc de B·Debate.

Programa de les Jornades en aquest enllaç

Inscripcions i enviaments d’abstracts per a la presentació de pitches en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.