L’Institut Guttmann celebra el seu 55è aniversari

dilluns, 23 novembre, 2020

Aquest divendres 27 de novembre es compleixen 55 anys de la fundació de l’Institut Guttmann. Durant aquest temps hem superat moltes dificultats gràcies a l’esforç i suport de totes les persones i organitzacions que han format i formen part de la nostra institució; des del rigor dels professionals sanitaris fins a la generositat dels Amics de l’Institut Guttmann. En reconeixement a tots i com a mostra de força per superar aquesta greu crisi que ens assola a tots, enguany volem celebrar aquest aniversari i compartir-lo amb totes les Persones i Empreses Amigues de l’Institut Guttmann.

Per això convidem a, tothom que vulgui sumar-s’hi, a un gran acte que es retransmitirà el divendres 27 de novembre a 17:45h en directe des d’Ona Llibres pels nostres canals de de Youtube, Instagram i Facebook.

De la mà de la periodista Mònica Terribas abordarem la importància i la necessitat de la participació de les persones amb discapacitat com a motor de canvi social per impulsar i aconseguir una societat més justa, inclusiva i equitativa.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la participació de primeres figures del món cultural, polític i social com ara Iñaki Gabilondo (periodista), Manuela Carmena (exalcaldessa de Madrid), Joan Subirats (regidor de l’Ajuntament de Barcelona), Albert Llovera (pilot de rallies), Dolors Bassa (exconsellera d’Afers Socials, Treball i Famílies), Jordi Cabré (escriptor i advocat), Anxo Queiruga (president Cocemfe), Antonio Centeno (activista polític i social), Montserrat García (Junta directiva d’ECOM), Josep M. Solé (president del Consell Social i de Participació), i Jesús Ángel Celada (director general de Polítiques de Discapacitat del Govern d’Espanya). Pel rodatge del documental que s’emetrà en diverses parts durant l’acte, hem comptat amb la participació de Casa SEAT.

Per les circumstàncies actuals l’acte no comptarà amb públic presencial, però tothom el pot seguir online mitjançant inscripció aquí o connectar-se directament al Canal Youtube de l’Institut Guttmann divendres 27 de novembre a les 17.45h.

Participa i connecta’t!

Clica sobre la imatge per veure la invitació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.